Brug din administrationskonsol

Admin

Administrer G Suite til din organisation

• Tilføj nemt brugere, administrer enheder og konfigurer sikkerhed og indstillinger, så dine data forbliver sikre. Administration bør ikke have brug for en manual.

Sikkerhed og kontrol

Centraliseret administration gør opsætning og styring hurtig og nem. Brug integrerede Cloud Identity-funktioner til at administrere brugere og indstille sikkerhedsindstillinger som 2-trins verifikation og sikkerhedstaster. Beskyt din organisation med sikkerhedsanalyse og anbefalinger om bedste praksis inden for sikkerhedscentret.

Endpoint management

Brug endpoint management til at distribuere apps på mobile enheder, kontrollere brugen, administrere sikkerhedsindstillinger og begrænse adgangen til ethvert endpoint.

Dataregioner og adgangsgennemsigtighed

Begræns den geografiske placering af dine dækkede G Suite-data i hvile. Sørg for, at brugerne har fuld funktionalitet, selv når data flyttes. Få mere synlighed i handlinger, der udføres af Googles personale i forbindelse med dine data.

Avanceret beskyttelsesprogram

Håndhæv brugen af ​​sikkerhedstaster. Bloker adgang til ikke-betroede apps. Forbedret scanning efter e-mail-trusler.

Hvordan logger jeg ind på min administrationskonsol?

Du kan få adgang til din administrationskonsol på admin.google.com. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode for at logge ind, og konsollen vises.

Hvad er brugerkonti?

Brugerkonti giver folk et navn og adgangskode til at logge på G Suite såvel som en e-mail-adresse. Du kan også oprette konti, der skal bruges som adresselister og give folk alternative e-mail-adresser.

Kan jeg ændre dataregioner efter organisationsenhed (OU)?

Ja. Du kan dele placeringen af ​​dine dækkede data med OU. Der er ingen begrænsninger på antallet af opdelinger eller antallet af gange, du anmoder om en dataforflytning.