Använd din administratörskonsol

Administration

Hantera G Suite för din organisation

• Lägg enkelt till användare, hantera enheter och konfigurera säkerhet och inställningar så att dina data förblir säkra. Administration bör inte behöva en manual.

Säkerhet och kontroll

Centraliserad administration gör installation och hantering snabbt och enkelt. Använd integrerade Cloud Identity-funktioner för att hantera användare och ställa in säkerhetsalternativ som 2-stegs verifiering och säkerhetsnycklar. Skydda din organisation med säkerhetsanalys och rekommendationer om bästa praxis inom säkerhetscentret.

Endpoint management

Använd endpointhantering för att distribuera appar på mobila enheter, kontrollera användning, hantera säkerhetsinställningar och begränsa åtkomst på alla slutpunkter.

Dataregioner och åtkomstgenomskinlighet

Begränsa den geografiska platsen för dina täckta G Suite-data i vila. Se till att användarna har full funktion, även när data flyttas. Få mer synlighet i åtgärder som gjorts av Googles personal relaterade till dina data.

Avancerat skyddsprogram

Tvinga fram användningen av säkerhetsnycklar. Blockera åtkomst till opålitliga appar. Förbättrad skanning efter e-posthot.

Hur loggar jag in på min administratörskonsol?

Du kan komma åt din administratörskonsol på admin.google.com. Ange din e-postadress och lösenord för att logga in, och konsolen visas.

Vad är användarkonton?

Användarkonton ger människor ett namn och lösenord för att logga in i G Suite, samt en e-postadress. Du kan också skapa konton som ska användas som e-postlistor och ge människor alternativa e-postadresser.

Kan jag ändra dataregioner efter organisationsenhet (OU)?

Ja. Du kan dela platsen för dina täckta data med OU. Det finns inga begränsningar för antalet uppdelningar eller antalet gånger du begär en dataflyttning.