Gebruik uw beheerdersconsole

Beheerder

Beheer G Suite voor uw organisatie

• Voeg eenvoudig gebruikers toe, beheer apparaten en configureer beveiliging en instellingen zodat uw gegevens veilig blijven. Administratie heeft geen handleiding nodig.

Beveiliging en controle

Gecentraliseerd beheer maakt installatie en beheer snel en eenvoudig. Gebruik geïntegreerde Cloud Identity-functies om gebruikers te beheren en beveiligingsopties in te stellen, zoals authenticatie in twee stappen en beveiligingssleutels. Bescherm uw organisatie met beveiligingsanalyses en aanbevelingen voor beste praktijken binnen het beveiligingscentrum.

Eindpuntbeheer

Gebruik eindpuntbeheer om apps op mobiele apparaten te distribueren, het gebruik te controleren, beveiligingsinstellingen te beheren en de toegang tot elk eindpunt te beperken.

Gegevensregio's en toegangstransparantie

Beperk de geografische locatie van uw gedekte G Suite-gegevens in rust. Zorg ervoor dat gebruikers volledige functionaliteit hebben, zelfs terwijl gegevens worden verplaatst. Krijg meer inzicht in de acties van Google-medewerkers met betrekking tot uw gegevens.

Geavanceerd beschermingsprogramma

Dwing het gebruik van beveiligingssleutels af. Blokkeer de toegang tot niet-vertrouwde apps. Verbeterd scannen op e-mailbedreigingen.

Hoe meld ik me aan bij mijn beheerdersconsole?

U kunt uw beheerdersconsole openen op admin.google.com. Voer je e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen en de console verschijnt.

Wat zijn gebruikersaccounts?

Gebruikersaccounts geven mensen een naam en wachtwoord om in te loggen bij G Suite, evenals een e-mailadres. U kunt ook accounts maken om als mailinglijsten te gebruiken en mensen alternatieve e-mailadressen te geven.

Kan ik gegevensregio's wijzigen per organisatie-eenheid (OE)?

Ja. U kunt de locatie van uw gedekte gegevens opsplitsen op OE. Er zijn geen beperkingen op het aantal splitsingen of het aantal keren dat u een gegevensverplaatsing aanvraagt.