Bruk administrasjonskonsollen

Admin

Administrer G Suite for organisasjonen din

• Legg til brukere enkelt, administrer enheter og konfigurer sikkerhet og innstillinger slik at dataene dine forblir trygge. Administrasjon bør ikke trenge en manual.

Sikkerhet og kontroll

Sentralisert administrasjon gjør oppsett og administrasjon raskt og enkelt. Bruk integrerte Cloud Identity-funksjoner for å administrere brukere og konfigurere sikkerhetsalternativer som 2-trinns bekreftelse og sikkerhetsnøkler. Beskytt organisasjonen din med sikkerhetsanalyse og anbefalinger for beste praksis innen sikkerhetssenteret.

Endepunktstyring

Bruk endepunktstyring for å distribuere apper på mobile enheter, sjekke bruken, administrere sikkerhetsinnstillingene og begrense tilgangen på ethvert sluttpunkt.

Dataregioner og tilgangsgjennomsiktighet

Begrens den geografiske plasseringen av dekket G Suite-data i ro. Forsikre deg om at brukerne har full funksjonalitet, selv mens data flyttes. Få mer synlighet i handlinger utført av Google-ansatte relatert til dataene dine.

Avansert beskyttelsesprogram

Håndhev bruken av sikkerhetsnøkler. Blokker tilgang for ikke-tillitsfulle apper. Forbedret skanning etter trusler via e-post.

Hvordan logger jeg på administrasjonskonsollen min?

Du får tilgang til administrasjonskonsollen på admin.google.com. Skriv inn din e-postadresse og passord for å logge på, og konsollen vises.

Hva er brukerkontoer?

Brukerkontoer gir folk et navn og passord for pålogging i G Suite, samt en e-postadresse. Du kan også opprette kontoer som skal brukes som adresselister og gi folk alternative e-postadresser.

Kan jeg endre dataregioner etter organisasjonsenhet (OU)?

Ja. Du kan dele plasseringen av dekket dataene dine av OU. Det er ingen begrensninger på antall delinger eller antall ganger du ber om en dataflytting.